O třetí v noci to i ptáci byli němí
je sedmá ranní mladí rozjívení
pěti mládencům sekunduje dívka
smějí se - halekají - pijí pivka
Smích mladých mísí se se zpěvem ptáků
brzy vstávají lidé z paneláků
jistěže o dost dřív nežli měli v plánu
tak tedy vítejte v sobotním ránu
Mladí dosud neulehli ke spánku
prohýřili noc - svou tělesnou schránku
stav prodlužují ještě pitím piva
den začal - některým se připozdívá
Dnem i nocí domem tvým zvuky plynou
Chvíli slyšíš mluvit tu, a pak zas ženu jinou
Někdo se směje a jiný se zase hádá
Kdo touží po tichu, jen tiše trpí a strádá
Však vše co se děje, má prý právě tak být
Je dobré to přijmout a když to jde, zachovat klid ;-)
04.05.2024 16:09:06 | kozorožka
Drahá V.
Jsem za Tebe a naše virtuální setkávání neobyčejně rád
Přeji Ti krásnou neděli
Marty
98
04.05.2024 23:18:07 | kudlankaW
Au, tak snad v tuto dobu aspoň dospáváš ..
04.05.2024 10:46:56 | Vivien
Nemohu dospávat
Žel jako dělník v kamenném teátru musím do jobu v sobotu anobrž také v neděli
Lidi se chtějí o víkendu bavit
A já žel už nejsem ve školství to bylo něco pondělí až pátek …
Škoda
Mávám zlato
04.05.2024 23:20:47 | kudlankaW