Na dohled od řeky v borovém hájku
využívají oázu příšeří
neúčastní sítí - nedbají lajků
mnozí církevníčkům jaksi nevěří
Opájí se zlatavým mokem z chmele
hledí rozšířenými zorničkami
nikoho však nemají za přítele
pijí na žal - příležitostně slaví
je neděle v mírném květnovém vánku
rozkacený okupuji lavičku
tajně si myslím na prsatou Hanku
vždyť znáte mou obehranou písničku
Přál bych ti, aby Hanka uměla číst myšlenky... předpokládám, že jinak se to nejspíš nikdy nedozví:-)
05.05.2024 17:45:55 | Žluťák