Vlastně celkově nesnáším,
že přemýšlím v jedničkách a nulách,
a jakou důležitost přičítám zbytečnostem.
Nesnáším jak jsem se změnila,
že si nepamatuju, jaká jsem předtím byla,
a že mě ovlivnilo tolik malicherností.
Nesnáším že se mi líbí ošklivé věci,
jen kvůli emocím které z nich mám,
a že chci být v očích ostatních dobrá.
Nesnáším svou neschopnost mluvit,
hlavně když jde o věci na kterých záleží,
a že toho plno namluvím a málo dělám.
Nesnáším že sním o zázracích,
a že když se stanou, tak si to vyčítám,
že umím milovat ale pořád nechápu proč a jak.
Nesnáším jak se vztahuju k lidem,
a že pro mě jejich gesta znamenají tak mnoho,
že se mi bortí svět když nejsem milována.
sloky jsou trochu univerzální jako z horoskopů: vyděláte, ale také utratíte. Básnička ale rozhodně prázdná není, stojí za to vnímat co verše říkají, originálněji obsažná je 3. sloka.
09.05.2024 13:31:21 | Ezop