Nastav mi zrcadlo ať se poznám
stejně jsem ošklivý jak tahle půlnoc
asi své orgány někomu rozdám
aspoň tak někomu mohu tu pomoct.
Hřejivé můry větraj tu křídly
zápachy myšlenek z podsvětí
vlasy už zešedly a taky zřídly
otázky mé jsou jak od dětí.
Proč tady tedy dále setrvávat
když mě tu vlastně pranic nedrží
už mě tu nebaví jen vysedávat
jen jeden krok a najdou mě ve strži.
Ďáblíku, mám ráda tvý dílka, fakt, ale stržím se ještě dlouho vyhejbej... hledej příjemnější cesty:-)*
10.05.2024 10:21:55 | cappuccinogirl