Každý den není posvícení
každý den není neděle
a než dojde k usmrcení
musím vstát ze své postele.
Místo es teď tahám plevy
a štěstí jinde chodívá
v obchodě dnes nejsou slevy
a doba je ošklivá.
Lži maj modlu na podstavci
a pravda někde umírá
ze slečen jsou náhle chlapci
a nemocí přibývá.
Je to jak píšeš, ale ďáblíku to by byl příliš jednostrannej pohled. Je plno i toho, co je fajn:-)*
11.05.2024 14:44:23 | cappuccinogirl