Vyšší desítky náctiletých dívek
celé hodiny zní dunění bicích
staří mladí utápí ostych v pivech
zralí muži pak v rituálech - zvycích
je tady toho tak mnoho k vidění
přehršle tvarů tolik velikostí
v rauši jsme si skoro všichni spřízněni
pod vlivem máme blíže ke známosti
sebevědomí mi stoupá do hlavy
vytěsním to že neopodstatněně
dnes je víkend - akce - chci se pobavit
až se setmí nabídnu rámě ženě
konečně Márty-tak to se mi líbí***
11.05.2024 17:19:54 | Frr
Neboj už jsem doma, bicí byly natolik ohlusujici ze jsem to nemohl vydržet :(
11.05.2024 17:34:32 | kudlankaW