Anotace: ...
už párkrát jsem v žití hledal cestu
bloudil jsem kraji, od města k městu
kam jen jsem vlezl hned jasné bylo
že by se mi tam fakt blbě žilo
marně jsem sám sebe prosil i lál
křičel jsem vulgárně, pěstí si dal
něco však ve mně ví moc dobře proč
nevlezl bych jim, na ten kolotoč
lidi naň nasednou z nerozumu
šťastní se zatočí, pak spěchaj domů
smolaři zvrací na záhon kytek
v zarudlých očích maj vztek z výčitek
co radí mi žena má, anebo kněz
z toho nic nedělám, a tak jsem slez
když už se točím, tak dobře vím proč
v hlavě mám vesmír, i svůj kolotoč