Představuju si,
co budu dělat,
když mě nepřijmou
na univerzitu.
Lehnu si na postel,
opřu si nohy,
o modrou stěnu,
a budu plakat.
Krokodýlí slzy,
odnesou všechny
chvíle, které
jsem si vysnila.
A když se podaří?
Dám se do tance,
budu se radovat,
a dojatě plakat.
Držte mi pěsti,
ještě dva dny
a budu vědět,
jaké mám štěstí.