Zas v duši je prázdno
a srdce bez tepu
dopadl jsem na dno
a to v podřepu.
Odrazím se? Možná.
Zítřek zase napoví
jen si to vypiju až do dna
kde smutek jenom dlí.
Opilý jsem a ještě na dně
dívám se vzhůru do nebes
snad mé prosby přijmou kladně
a nebo řeknou: sem nelez!