Sedím na zídceZadkem jen na krajiDál už to nejde (plot)A čekám Na ten zlomový bodSvé existence
... furt nic...Šel jinam... potajíAbych ho nezmerčila
Tak se nic nelámePřesto však těším seNa mé X... neznámé (?)
Hm...aha...pěkný.
16.05.2024 23:03:27 | Jiří I.Zahradník
Děkuju, Jirko :)
17.05.2024 05:19:17 | Anfádis
přelez zídku...
16.05.2024 09:49:41 | enigman
A jo! Díky :))
16.05.2024 09:51:57 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?