Andílku můj

Andílku můj

Anotace: Včera přišel vesnický zpravodaj v něm byla fotka fotbalistů z roku 1973. Mezi nimi byl i můj zesnulý táta...

Andílku můj

Dnes jsi opět přiletěl,
ale ne jako vždycky
nepřiletěls na pomoc
jen ukázat,
jak jsi byl fotogenický.

Slzičku jsem utřela
řekla... ,,Můj Andílku. "
Stránku si přečetla,
slzy tvořily nadílku.

Byls tam mlád
postoj fotbalisty jsi zvlád. 
Tehdy jako tříletou
měls mě neskutečně rád.


Škoda, že sen o synovi
se Ti rozplynul.
Dozvěděla jsem se to,
až máma umírala...

Měls však dceru
co nebala se míče,
tvrdě šla do soubojů s chlapci
a byla hrdá, že je tatínková...

Autor Marťas9, 16.05.2024
Přečteno 57x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, Psavec, cappuccinogirl, jort1, zase já, Chane, Fractura cordis aperta, Tomcat, Iness, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásná vzpomínka...a ten závěr...moc oslovil*

16.05.2024 10:53:56 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji moc Cappu za krásný komentář. Pěkný den přeji

16.05.2024 10:56:25 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel