Anotace: ....
zatněte mu tipec ať konečně je klid
zatněte mu tipec vždyť kecá
stále víc
mluví, aniž myslí a ve mě vře se krev
já často v noci nespím
je jako výplach střev
slyším jeho kydy, kolem se mihne stín
v tom vidím, jak mě vidí
a náhle vím co s tím
hej…
já ti zatnu tipec!
však strach mám dobře vím
kdo zatne komu život
vy víte, co já vím?
víte co já vím ?
víte vy co pak bude?
víte vy, co já vím!
vidíme všichni stejné
co uděláte s tím?
já to vidím jasně, zrcadlo už leštím
ono se dívá na mě
směje se na svůj stín
ono se na mě dívá
ví dobře, že já vím
tak smějeme se spolu, nepláčem o závod
stín čeká kdesi v cíli
a zrcadlo je vchod
(na trasách pro život)
Vím houby, ale když do sebe ráno vlomím turka a zatančím si po bytě třeba na něco takové jako sem vložils, stín po špatné noci jde do háje.
18.05.2024 08:41:43 | Vivien