Dítě v kočárku spustilo křik
mladého otce vyděsil ryk
spěšně z kapsy vyňal kuřivo
kdyby směl zašel by na pivo
cizí by se na dítě zlobil
mladá matka odkládá mobil
opustí sociální sítě
zvažuje pročpak pláče dítě
táta kouří kus před kočárkem
svižně kluše před místním parkem
v dálce vidí matku s dítětem
partnerku s křičícím výkvětem
neklidně tahá z cigarety
déšť počal hrát na kastaněty
dítě naslouchá bubnování
když den se k podvečeru sklání
NOC BUDE VLAHÁ K MILOVÁNÍ
Pár drobných postřehů,
drží Tě stále ve střehu,
abys v pár slovech vykreslil
těch několik obyčejných chvil...
Krásný a pohodový den, Márty :)
19.05.2024 13:54:30 | Emily Říhová
Vidím, že stále jsi mlád duchem, a tvé postřehy jsou stále pěkné.
Krásný večer, Márty ;-)
18.05.2024 21:45:37 | kozorožka
Pod tučnou slupkou mám laskavé a mladé smířlivé srdce a vnímání světa.
Chovám Tě v úctě, jsi mi drahá V.
Za úklony
někdejší lvíče kaváren malomestských
18.05.2024 21:58:31 | kudlankaW