Tady a teď
Anotace: Pocta starořecké kultuře přítomnosti
Tady a teď
vychutnávali
Řekové svět.
Zahoď ten ztrouchnivělý rýč
na přerývání minulosti,
zahoď tu věšteckou kouli
na odhalení budoucnosti.
Tady a teď
JSI, tak
žij svět.
Tady a teď.
Přečteno 69x
Tipy 5
Poslední tipující: Kan, Sonador, Edina Elwes, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)