znovuzrození

znovuzrození

Anotace: Podstata evoluce a bytí v celém vesmíru je o předání tvých genů.

 

Máš -li své znovuzrození k jasnému jaru přirovnat

není tak líbezný, ni srdci milý...spíš bytím bolestivý

když život se v máji zrodí, opírá se vítr do poupat

a léto potrvá jen krátkou chvíli

kdy budeš se opět radovat.

 

Nebeské oko někdy příliš žhne

a každá krása zde od krásy opadne

Tvé věčné jaro však se nikdy nezmění

a nikdy neztratíš jas krásy

 

Tebou se nebude smrt chlubit , že jdeš s ní.

Putovat budeš navěky

 

 

 

Autor Krahujec, 19.05.2024
Přečteno 77x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel