Anotace: Výmluvy neplatí.
Nemrava v Jičíněmá děvče na klíněkuje další plányje to smilník známý
Osud smyčku splétánení plnoletáv base bude sedětjak to mohl vědět
Soudce hlavou kroutínyní vás to rmoutíodtajním to zcelaje to moje dcera
dobrýýý, směji se ještě teď, pár básniček od tebe a hned je den veselejší, díky za to :O)
04.06.2024 17:05:42 | Aramgad
Á jé... to vypadá na křeslo:-)
20.05.2024 19:53:11 | Žluťák
:D
20.05.2024 18:46:11 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?