@
Krásně voníš
Samotné nebe seslalo Tebe
anděla strážného, člověka rovného
zachraňující těžké životy
s motivací bezmocné zachrániti
a za zásluhy věčně žíti
v dimenzi štěstí navěky
Je krásné poznat jednoho z andělů
a štěstí když je průvodcem všedních dnů...
Krásný večer, Slávku:)
20.05.2024 22:23:20 | Emily Říhová
nedávno jsem jednoho potkala... a on sebou vláčel pocit viny z války, moc mě mrzí, že jsem mu ji nedokázala pomoct odložit...
20.05.2024 21:43:38 | Sonador