Městský park - několik málo kolotočů
je čtvrtek krátce po hodině patnácté
útlé maminky za soupravami kočů
Vidět tu s ženskými tvary je tak vzácné
Ejhle vidím šestou s chlapeckou postavou
na svých hrudích takřka ničeho nemají
ve dvaadvaceti matkami dítek dvou
v pohraničí lepších vyhlídek nedbají
Sleduji muže před penzí od atrakcí
kteří křižují křížem krážem Evropu
dosahují svých zisků nejvíce o svátcích
jsou všudezdejší - nezanechají stopu
Konečně maminka s plnými dvojkami
hovoří s matkou o dovolené v Egyptě
sedím sám opodál se svými touhami
urlaub prožiji v Jeseníkách Na Rychtě
Z nebe filozofie jsem rázem malým
tak rád bych si dopřál s mladou ženou vzruchů
mít tak o třicet kilo méně - k tomu balík
požíval bych drinky u teenky - slanost vzduchu
ADD
po četných sblíženích smích od ucha k uchu
Každý rok je to stejné. :)
23.05.2024 20:32:07 | Philogyny1
Ne tak docela
Za posledních 5 měsíců jsem zeSTárl o 5 let
kvůli jednomu debilovi
23.05.2024 21:19:26 | kudlankaW
A to ty horka teprve příjdou;-)
23.05.2024 18:33:35 | Žluťák
Teploty od 25 st mě doslova decumují
Vloni jich bylo více než 100 dnů !!!
23.05.2024 21:20:56 | kudlankaW