Adrenalin v narkóze,
já o koze, ty o voze,
když váha kámen nezváží,
když vlk je v kůži beránčí
a konec tunelu světlo nemá,
hudba na koncertu je němá,
když nikdo buší na dveře
a jsou nám lehké otěže,
to chaos hledá pravidla,
jak voda svoje stavidla
a hříšníci své svědomí,
než ho zase zahodí.