Milan to je známý psavec,
bez váhání hned jde na věc,
skládá verše bez servítků,
básně nepřístupné dítku.
Pro děti však také píše,
básně z pohádkové říše,
teď však na něj krize padla,
jeho tvorba proto zvadla.
Volá múzu, sliby dává,
ta však prchla, to se stává,
nechce skončit opuštěný,
s polibky jen od své ženy,
Ve své ženě Múzu mít,
to je, pane, řešení,
pusa od ní může být
inspirací k básnění:-)
24.05.2024 19:03:10 | cappuccinogirl