Opět jen zírám
ty lidi vedle
Jen hledí si mdle
do svých mobilů
Každý sám
i když sedí spolu
Života klam
býti i nebýt spolu
To není život
To ďábel sám
chechtá se tomu
jak člověk mění
života dění
v pustinu a klam
Mobilmánie je všude, zamilovaní sedíc vedle sebe si píšou přes mobil, neumí mluvit, jde to i do hospod.
24.05.2024 21:00:13 | Tomcat