Studené jaro

Studené jaro

Anotace: Když se nečekaně hodně ochladí.

"Sakra práce to je zima,
přišlo jaro a též rýma,
počasí jak na Sibiři,"
vím kam nářek ženy míří.

Prahne totiž po kožíšku,
nejraději by prý lišku,
"Vem si svetr, moje jégry,
teplou bundu od své ségry.

Honit vodu, blbé zvyky,
pak tě bolí vaječníky,"
nepřátelsky na mě kouká,
výčitky si tiše brouká.

Není pivo, zdravě vaří,
brokolice odpor maří,
ač ten kožich nedostala,
u moře se potom hřála.

 

Autor Psavec, 27.05.2024
Přečteno 64x
Tipy 18
Poslední tipující: Tom4594, Aramgad, IronDodo, kudlankaW, Marťas9, Emani, Jiří I.Zahradník, Kan, Žluťák, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesné :o)

04.06.2024 17:02:14 | Aramgad

Téma je popsané jasně a čitelně.

29.05.2024 16:38:19 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí