Když ztratíš iluze
o světě kolem nás
pocit, že jsi zostuzen
zlomí ti vaz.
Co dělat?
Brečet do polštáře není řešení
nadávat a střílet také ne
ani na půdě zkoušet věšení
ani se zátěží sedět na dně.
Přijmi to a nech to plout
vždyť o co v životě jde?
Má fakt smysl zahynout
nebo si užívat dne?
Ono je brečet do polštáře také řešení pro uvolnění emocí, nejhorší, když to člověk b sobě musí dusit a zdravím.
28.05.2024 07:11:39 | mkinka