Teplárenský hovor s intelektuálem

Teplárenský hovor s intelektuálem

 

Dobrý den, chtěla bych nahlásit,

že nám neteče už delší dobu

dost teplá voda. Víte, co myslím.

Poslední dobou je studenější a studenější.

Má tak 40 stupňů,

hlavně přes den a mimo sezónu.

No, někdy má i víc, někdy.

Uděláte s tím něco?

Neumeju ani nádobí,

není to příjemný ve sprše.

Je to čím dál tím horší mi přijde.

Žádám o nápravu...

 

Dobrý den, ...a máte otevřený kohoutek?

Může být zavzdušněná stoupačka. Bubliny.

Běžte zjistit k sousedům, zda jim teče voda. Těm nad váma.

Ujistěte se, že máte otevřený kohout na stoupačce.

Nám to tady ukazuje, že vaše voda má 57,7 stupňů?

Musíte dvě minuty odtáčet vodu...aby tekla stabilní.

Ještě s něčím vám můžu pomoci?

... ..... ....

 

Jako z manuálu, který čte idiot

a neposlouchá, co se mu říká.

Je jim to všem úplně jedno.

Okrádají lidi a dělají z nás pitomce.

Dokolečka dokola.

Od doby Covidové změnili podmínky.

Vody je méně, protože je pěněná.

Tím pádem vydělávají na průtoku.

Snížili teplotu výrazně, dvojitá výhra.

Dokonce ve smlouvě je, že může mít i pod 40 stupňů.

Ale to je úplně normální. Zdravé a bezpečné.

Vyplatí se to vůbec? Není čas na změnu?

Všímá si toho vůbec někdo?

Asi fakt ne....

 

Autor Penemue, 28.05.2024
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Lighter, IronDodo, Psavec, enigman, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Jako z manuálu, který čte idiot a neposlouchá, co se mu říká." Přesně tak se člověk cítí, když jedná s jakýmkoliv úředníčkem...

30.05.2024 11:08:06 | Lighter

Nemusí to tak být, jen prostě je všude až moc pitomců, kterým je všechno jedno :)

30.05.2024 21:48:31 | Penemue

Přesněji řečeno, kterým jsou ostatní úplně jedno. "PNJ neboli problém někoho jiného" , se tomu říkalo...

31.05.2024 11:09:50 | Lighter

asi je čas vykopat termální pramen...

28.05.2024 10:18:53 | enigman

Nebo mít doma zdroj energie... Zdarma, když ne přímo kopat.

28.05.2024 10:31:00 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí