Občasně si zavzpomínám,
na všechny ty lidi, kterými jsem byla,
některé z nich celkem nenávidím,
ale rozhodně to ne ty houževnaté bytosti,
které měly silný náboj a touhu.
Zpětně je vnímám jinak,
nesly to kouzlo bytí, které se nedá polapit,
je mi, kolik mi je, a jsem mladá,
ale mladší než byly ony už nebudu,
celkově jsme se odlišily.
Změnily se mi rysy v obličeji,
mám jiné cíle, jinam směřuju chtění,
strašně se mi líbí způsob, kterým žiji,
mívala jsem z věcí větší nervy a strach,
jsem volnější než kdy předtím.