Oknem za cihlovým domem
kam slunce nezapadá
kde holub vysedává
za starým komínem
Hledám ta všechna poprvé
ale žádná klika není pravá
z chléva čas opadává
kýble ke studni jsou děravé
Jen když muškát znovu zavoní
chvíle se skloní před časem
všechno to co byla jsem
v tom okně jsem i nyní