Našla jsem vlas
Tvůj dlouhý vlas tam na polštáři
Zalil ho slunce jas
Jak staré zlato zářil
Jen jeden vlas
Na vůni trochu málo
Jenom to zbylo z nás
Nic, co by za to stálo
Na prst ten zlatý vlas
si v zamyšlení vinu
Pak s pravdou, bez příkras
Schovám ho v temném stínu