Podívej, to je zase čas
Anotace: I ve špatných časech můžeme můžeme věřit, že bude líp.
Podívej,
to je zase čas.
Dveře jsou zamčený a venku mráz.
Květiny už okvětí ztrácejí i vůně mizí v dáli.
Ty toužíš být aspoň chvíli král,
jenže čas je strašně krátký.
Nyní zavři oči,
na všechno zapomeň a věř!
Zítra taky bude den,
celý jen pro tebe a tvé sny.
Slunce vyjde nad obzorem,
tak se neboj,
ber věci s humorem.
Zahoď strachy,
co čeká za rohem,
za svým cílem hned se vydej.
Volám do vesmíru,
dej mi sílu,
vždyť už jdu.
Však víš,
jsem jenom tvůj.
Přečteno 58x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
Komentáře (0)