Kdybychom spolu teď,
skoro po roce, mluvily,
řekla bych "bojím se",
vy byste se zeptala čeho,
a já bych odpověděla
"toho že mě opustí",
vy byste nakrčila čelo,
a zvedla obočí,
že bych pokračovala
"ano, zase jsem se zamilovala",
koukala byste na mě,
a já bych dodala
"ale do toho správného"
a vy byste se na mě,
tedy, tiše v to doufám,
vševědoucně usmála.