Totalitní Silvestry

Totalitní Silvestry

Totalitní Silvestry

Nebyli jsme plnoletí
byli jsme jen větší děti. 
Děti vlastně také né,
pubertou už ožehlé.

Bavit my se taky chtěli
okoštovat i ty jedy.
Jedy myslím alkohol
pro mladé to hlavy bol.

V krčmách né, tam to nešlo
tajní nás vyhmátli, bylo peklo.
Peklo uvnitř, taky venku
výhrůžky, co doma řeknou.

Štístko poblíž, chápaví rodiče
alkohol neřešili, neměli štěnice.
Štěnice nikdy, jen laskavé srdce,
vždyť se to dělo jen jednou v roce.

Pustili do domu partičku mládeže,
všechny je znali, neznali zátěže.
Zátěže nikdy, v bezpečí domova,
tam byla sranda, tam byla svoboda.

Autor Marťas9, 01.06.2024
Přečteno 45x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Jiří I.Zahradník, Kan, Žluťák, Psavec, zase já, martinaV, Anfádis, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí