Počítám na prstech,
poprvé kolik mi je let,
a podruhé kolikrát
si ještě mohu
dovolit být nedospělá,
provázena neutuchajícím
pocitem, že jsem
na tohle všechno
tak trochu moc stará.
Chci si umýt obličej,
zbavit své tělo
pachu dnešní noci,
toho velkého hýření,
a velmi sebestředně,
si zavolám o záchranu,
na modrém koni,
svému neohroženému,
prosím přijeď, princi.