Báseň od srdce, mé lásce.

Báseň od srdce, mé lásce.

Dvě duše zlomené, zahálky se..
Ona overthinker bez duše,
plná bolesti jenž sama také působí,
A plná nedůvěry,kterou v nikom nenachází.

Říkávala mu anděli, avšak on na zem povalil ji,
A ona opět ve tmě ztracená,kam on zavrhnul ji.
slova jenž byla vyřčena,nejdou vrátit zpátky
a ona boji se, boji se,
Ze vše vrátí se.

On netuší jak velkou moc má,
To jak on s ni jedná.
Komunikace prý je klíč,avšak co když nezabírá?
Přeci není tak lehké to všechno vzdát,když víš že je to láska.
K lásce ta bolest patří,
Avšak ne v takovém množství.

Myslela si že on jiný je,
Přesto chová se, dost podobně.
Říká že snaží se avšak on nevnímá se,
Nevnímá co říká,
Jak jedná,
Jak ubližuje..

Je rozdil mezi chtít a nechtít,
Milovat a nemilovat,
Být a nebýt...
Chtít se změnit znamená, že se viditelně snažíte a neopakujete chyby,které druhému ubližují
Jelikož vám to není lhostejný..
Nechtít znamená chyby opakovat či zhoršovat,
Jelikož vám jsou následky jedno.

Avšak co když to zajde tak daleko,
Že vás začne prosit aby jste přestali,
Aby přestala válka v její hlavě,
Aby jste ji již neubližovali..
Dokážete to změnit?

Já jako někdo kdo smýšlí o smrti jako o osvobození, na ni myslím převážně v těchto chvílích.
A sama neustále prosím, prosím o osvobození z této bolesti,
Jenž moje láska působí.
Opuštění je pro mě nesmyslný a tak stále pořád jen prosím..
Prosím miluj mě tak,jak miluji já tebe
Autor Veruš, 05.06.2024
Přečteno 56x
Tipy 3
Poslední tipující: Penemue, NastyinyObjetí, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí