Vzhůru dolů

Vzhůru dolů

životem kotrmelcem
tak často hlavou dolů
cítím jak houpe se svět
vlasy mi hrůzou ječí
když vidím tváře převracet

mobil i klíče vzduchem letí
co chci to není po kapsách
rovnám se trochu zmatena
když poměřuju ze všech úhlů
kdo z nás je vzhůru nohama
Autor reva, 06.06.2024
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, enigman, mkinka, NastyinyObjetí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ten dolů rukama...

06.06.2024 20:28:54 | enigman

líbí

"Cítím, jak se houpe svět", ah, to jsem dost pořádně procítil přes ty řádky.

06.06.2024 18:30:28 | NastyinyObjetí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel