Dáma s psíčkem

Dáma s psíčkem

Anotace: Vzpomínka na první platonickou lásku kdysi v naší vísce, bohužel neúspěšnou a nevyslyšenou. Použitá zkratka KPPE znamenal Klub přátel pivních etiket, tehdy populární koníček místních kluků.

V bytovce bydlící rozvedená dáma
venčení s psíčkem po vesnici
absolvuje ráda.
V náručí přenáší ho v některých úsecích,
když zahlédnu ji výjimečně
tak trnu v rozpacích.

Před léty dávnými
byla to dívka ověnčená titulem
prý První dáma KPPE
to vskutku ani omylem.
Nikdy ji blíže nezajímal
šéf klukovské party
nikdy ji nemohl pohladit
a políbit opatrně na rty.

Chodila na autobus
s výrazem nedobytné pevnosti
pokusy blíže se poznat
ty vedly jenom ke zlosti.

Babička s matkou
přísné to sekernice
radily jistě: „Nemluv s ním“
I dnes při náhodné
vzpomínce na ty časy
si jejich naštvané obličeje vybavím.

Dáma s psíčkem není sama
našla si na konci okresu mužského kamaráda
Společně se obšťastňují
pokud chvíle dovolí
miluji se rádi v bytě
nebo vyjdou do polí.
Autor Admirál, 07.06.2024
Přečteno 75x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, Paulín, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

u nás byl kluk, co si nechal posílat etikety i ze zahraničí...byl obdivován...

10.06.2024 15:32:25 | jort1

líbí

Díky za návštěvu. Samozřejmě i já si takhle dopisoval tehdy i s kapitalistickými státy

13.06.2024 14:19:14 | Admirál

líbí

Tak ta pevnost nakonec padla a byla dobyta. ST.

07.06.2024 18:03:59 | Paulín

líbí

Děkuji za komentář

09.06.2024 18:52:04 | Admirál

líbí

Líbí a potěšil jsi

07.06.2024 13:50:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí