Sobotní park

Sobotní park

Anotace: …civilní

Ještě před hodinou opereta Strausse

nyní již v parku - těch stánků - s hudbou house

děti prvního stupně s učitelkami

stále ztotožňují děti se seznamy

 

Tak průběžně kontrolují jejich počty

vždyť pedagog ve školství má úděl kvočny

bezmezná trpělivost - úzkostná péče

aby neupadly do té které leče


Rozlehlým parkem se nese dětský hlahol

firemní pozlátka pojmou tašky AHOLD

park po poledni skýtá ovzduší klidu

dává to smysl opustit školní třídu

 

Chodníky brázdí veselé famílie

tentam je smutek spolu s ním letargie

radost ze života pod větvemi dřevin

plné crop topy předčí jen sdělnost legin 

 

Autor kudlankaW, 08.06.2024
Přečteno 70x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, kozorožka, Marten, Fialový metal, Tomcat, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkně vykresleno ;-)

09.06.2024 07:18:54 | kozorožka

líbí

Jsem za Tvou reakci neobyčejně rád, pěknou neděli Veru.
Rozechvělý Marty

09.06.2024 09:56:37 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí