Dopamin

Dopamin

Anotace: .... je směšné, jakou inspiraci poskytuje..když se něco děje.


Rytmus v duši.
Házet bokama.
Když si býval ještě velká neznámá.

 


Teď mi tu ležíš mezi nohama...

 


Vyskočit z těla ven.
Snad výčitky svědomí.
Když každému to řeknu,
pak nikdo se to nedozví.

 


Sama k sobě dluh.
Jsi jenom kluk.
A ja na poušti jsem ten nejvíc žižnivý.

 


Bylo mi lépe, bez viny?

 


Potkat Tě jinde, potkat Tě jindy.
Mířili bychom k sobě jako dvě šipky.
Protipóly magnetu.
Když cítili jsme to oba dva.

 

 

Oba stará škola.
Přesto v 21. století.
Kde tolik nevadí, že zahýbá otec od dětí...

 


Dokud to nebolí je to dobré?
Když Tě to dělá šťastným je to dobré?
Nebylo to předtím lepší?
Co když je to přesně to, co potřebuješ? 

 

 

Můžu si dělat, co se mi zamane..
Ale láska ta to není nikdy, mladý pane...

Autor Loveless, 10.06.2024
Přečteno 108x
Tipy 25
Poslední tipující: Veru, kudlankaW, IronDodo, martinaV, Jan Kacíř, Marcone, Fialový metal, enigman, jort1, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vyskocit z tela ven. Super. Tema tezke, ale zna ho asi vic zenskejch, nez by jeden rek'.

14.07.2024 20:11:40 | Veru

líbí

Nebo jo. Jémine

11.06.2024 11:08:43 | Jan Kacíř

líbí

S tebou to bylo lepší než s Andulou!

11.06.2024 11:16:42 | Loveless

líbí

do klína dopad mim...

10.06.2024 19:00:17 | enigman

líbí

a ke všemu ty rakety

10.06.2024 15:43:08 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí