dal bych "říká si když bere" a "hrdinkou"
poslední řádek je výborný, originálně výstižný k danému tématu, má v sobě rozumnou chladnou ironii ukazující takto člověka v nedůstojné trapné pozici. Zdánlivě o nic nejde, ale něco je prostě špatně když lidé houfně nespí a polykají pilulky... něco není v pořádku. Básnička celá zejména poslední řádek se mi líbí.
11.06.2024 07:26:01 | Ezop