Fabrikant...

Fabrikant...

Anotace: Dej blbci funkci a vymyslí lejstro

Všechno začne po zkušebce, na to dávej bacha.

Do tý doby přetvářka,  i vedoucí je brácha.

 

Jak chytnout si tě do smlouvy, všechno jde už z kopce.

Odkladiště mechaniků, když nenazvu to sprostě.

 

Z celý týhle fabriky, výběrová směna.

Tak sere se ti na hlavu, za zavřenýma dveřma.

 

Nový vedoucí směny, co rozumu moc nepobral.

Půlku směny prospí, pak nadává že nestíhá.

 

Dělá tu už deset let, tak by měl něco vědět.

Jenže s tímhle přístupem, radši zase na cigárko, posbírat ten dehet.

 

Tahle politika vedení, samozřejmě jde jen o prachy.

Šetří se tu na údržbě, jsou z toho pak odměny.

 

Ušetří se na prevenci, vedení shrábne odměnu.

Když se to pak začne srát, krátí fabrikantům výplatu.

 

Je to zvláštně nastavený, těžký je to nesoudit.

Zase běží zarážka, tak nemám čas se nasvačit

Autor NPPPP, 10.06.2024
Přečteno 35x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí