škoda že název neříká víc než vnitřek kde se 10x přešlapovalo kolem horké (nebo vystydlé) kaše, náboj neslábne jelikož hrdinka skutečně něco citlivého zvažuje. Jako když krasobruslař svými pohyby naznačuje velké kvality, ale nakonec 4-ný skok neskočí zůstalo jen u náznaků. konkrétnost tu chybí. Úplně jiná situace však nastane, dáme-li název "Tajemství"
12.06.2024 11:14:38 | Ezop