Sedí mladík pod moruší,
že je konec lásky tuší,
marně zacpává si uši,
právě přišel o Venuši.
Někde v koutku slzy suší,
samota, když do něj buší,
zmatky mívá potom v duši,
proč ho ona vždycky vzruší.
Slibů dostal plnou nůši
za chvíli je zase zruší
tak si koupil silnou kuši
život už mu nenaruší
Pěkná, ta ti sluší:-)
12.06.2024 19:08:22 | Žluťák