Čím se měří
Utrpení
Které vede
Ke zbláznění
Najednou ubývá ti sil
Nechápe
Kdo to nezažil
Jak moc ti rozumím
Synu
Nehledej snad v nikom vinu
Pláču
Ale mám naději
⚓️
Hodně síly, Vlaďko. Tobě i synovi... zeťovi... nebo... prostě hodně sil!
12.06.2024 22:54:36 | Žluťák