"Přátelé"

"Přátelé"

Myslel jsem,
Že důvěřovati Vám mohu,
Ale jakmile mi bylo špatně,
Záhadně jsem na to byl sám,
Tajuplně jste se mračili na mne,
'Nekaž zábavu',
Toto říkali Vaše oči.
Vždy Vám záleželo na sračkách,
Než na lidech,
Co Vás skutečně měli rádi.
Budiž,
Chcete být krysy s háčky "PŘÁTELÉ"?
Buďte.
Ale pak si nestěžujte.
Autor NastyinyObjetí, 13.06.2024
Přečteno 74x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Kan, Psavec, mkinka, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí