Bylo to ode mě gesto,
jenomže ti to včas nedošlo,
jen protože ses domníval,
že to tak akorát vyšlo,
a přiznávám, vyšlo,
ale to přece nic neznamená,
mohla jsem to přesto změnit,
ale nechala jsem to tak být.
A teď na sebe zíráme,
protože až nyní zjišťuješ
jak moc pro mě znamenáš,
já se za sebe trochu stydím.
Upřímně, celkem to prožívám,
cítím, jak jsme tě tím zarazila,
až jsi tak trochu ustoupil vzad,
odhalil jsi mě, jsem zranitelná,
a ty mě nejspíš vskutku zraníš,
i když ti na očích zřetelně vidím,
že jsi nic takového nezamýšlel,
akorát jsem nikdy nezapadla
jako součást do tvých plánů.