Maminka nezná hranic

Maminka nezná hranic

Žiju s Tebou necelý život,
A pamatuji si,
Co dobrého se nám spolu stalo.
Jen cítím to napětí,
Někdy si přijdu jak v blázinci,
Já jsem doktor a Ty jsi šílenec,
Kterého nikdo nemůže vyléčit.
Nevím na co jsi myslela,
Když jsem přišel na svět,
Ale asi to nebyla mateřská láska,
Alespoň to tak cítím.
Mrzí mne,
Že jsem špatné dítě,
Teda aspoň pro Tebe.
Snažím se ze všech sil,
Ale asi to nic není,
Co?
Ne že by jsi špatná,
Ale vídám mamčinu figuru v jiných lidí.
Nikdy Ti nedůvěřuji...
Nikdy se Ti nesvěřuji...
Jen nosím tu masku,
Co jsi mi sama vyrobila,
Až jednou zmizím,
Prosím,
Zapomeň na mne.
Autor NastyinyObjetí, 14.06.2024
Přečteno 77x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak to je hodně smutný... máma je ta, co by měla bejt...nejblíž! Tohle je mi vždycky hodně líto.

14.06.2024 17:33:18 | cappuccinogirl

líbí

Také... Bohužel se někdy stává, že matka není nejbližší člověk pro dítěte a tak dítě roste tak či tak bez té matčiny figury...

14.06.2024 19:59:25 | NastyinyObjetí

líbí

Ano, to jsou hodně smutný případy, dobře jsi napsal, ráda jsem četla...

14.06.2024 20:06:51 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí