Začni tím, že každé ráno si řekni mám se rád a to je základ cesty.
15.06.2024 17:13:18 | mkinka
Na daný moment se snažím... Je to těžké, ale pomáhá mi to. Přeci jen jsem konec konců sám se sebou navždy do své smrti a jsem si nejbližší člověk. :-)
15.06.2024 21:09:09 | NastyinyObjetí