Tenhle děda srandista
pobaví vás dojista
vypraví rád vtipy
mokré též má slipy
je to prostě srandista
Jeho babka milená
už je z dědou smířená
plenky mu teď dala
vnoučeti je vzala
je to babka milená
Ještě že tak,
že vypráví vtipy,
je to pašák
a ty mokré slipy
... ještě že tak:-)
Pěknou neděli a díky za tvůj humor;-)
16.06.2024 08:44:40 | Žluťák