Život jsou setkání, loučení,
návraty ale i sbohem,
osud nevyzpytatelný se
skrývá za každým rohem,
zatímco kráčíme ulicí
my, nic netušící.
Někdy se skloněnou hlavou,
jindy s náladou hravou
pískáme do větru,
než za trochu štěstí na svém taxametru
zaplatit musíme
někdy i nejvyšší cenu.
Nedělej scénu
a při odchodu zhasni
všechno krásný
v sobě.