Sen

Sen

byl to jen sen, pouhé dětské přání,

dokázal jsem to, opravdu to není jen zdání,

stojím na vrcholu sebe sama,

ač zatím stojí par dramat,

žiju život, který jsem vždy chtěl,

našel jsem cestu, po které jsem jít měl,

a co, že pravidelně hulím?

aspoň už v koutě nebulím,

ne, již není důvod,

našel jsem své štěstí,

leželo zahrabané v záplavě bolestí,

teď ho již držím a vím,

že už nikdy nepustím

 

</3

Autor boy, 17.06.2024
Přečteno 91x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomcat, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Najít štěstí je krásná věc.

17.06.2024 17:07:27 | mkinka

líbí

to rozhodně ano

18.06.2024 12:19:22 | boy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí