Mravenci stavěli hradbu
přecházely chodník
a o kousek dál šel barevný brouk..
Kolik jich dnes rozdupou
nohy obrů?
A nebudou o tom vědět.
Třeba běžící na autobus.
Zbytek mravenců jistě dostaví
co měli..
Sledováni nebem...
A život dál poběží..
Děsí mě myšlenka
že je to přirozený...
Žádná nenávist
žádné otázky
ani důvody...