Snad přípustná dávka nostalgie

Snad přípustná dávka nostalgie

Prázdniny začínaly rybízem
co všechno zlátlo na polích
když voněla nám zem
na hladině probleskoval smích

vzpomínka tančí na špičce nože
kterým dnes ukrajuju den
a seřezávám plané růže
abych se rozvoněla rybízem
Autor reva, 19.06.2024
Přečteno 41x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Žluťák, mkinka, zase já, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí